ຜັກຂະແຍງ ເປັນຜັກພື້ນບ້ານຊະນິດໜຶ່ງ ທີ່ເຮົາມັກນຳມາປຸງແຕ່ງອາຫານ ເຊັ່ນ: ໃສ່ແກງໜໍ່ໄມ້, ເອາະຮວກ ແລະ ອື່ນໆ, ຊຶ່ງຜັກຂະແຍງມີສານຕ້ານອະນຸມູນອິດສະຫຼະສູງ ທີ່ມີລິດຕໍ່ຕ້ານເຊວມະເຮັງ ຕ່າງໆໄດ້ເປັນຢ່າງດີ.
ຄຸນປະໂຫຍດ ຂອງຜັກຂະແຍງ
Posted in: ວິຖີຊາວບ້ານ
– Posted on June 22, 2020